top of page
Máquina de escribir verde

BLOG

#joventutalcoi

Writer's picturejoventutalcoi

Els millors curts: «El enigma el Chico Croqueta» de Pablo Llorens

Updated: Apr 29, 2021


Avui us hem portat a la nostra secció “els millors curts”, una cosa un poquet diferent del que solem recomanar però que ens ha agradat molt «El enigma el Chico Croqueta».


El director, productor i guionista d’aquest curtmetratge és Pablo Llorens, un animador Alcoià especialista en la tècnica “stop-motion” (una tècnica que consisteix a donar animació a objectes inanimats a través d’imatges fixes i successives).


Des de jove, Pablo va començar a treballar l’animació amb la plastilina. Un dels seus primers curtmetratges “Caracol, col, col” (1995) ja va ser guanyador d’un premi Goya al millor curtmetratge d’animació.

Amb aquest nou curt (entre molts més que es poden trobar a la web) trobem “El enigma del Chico Croqueta” guanyador d’altre premi Goya al millor curtmetratge d’animació el 2005. Aquesta història té com a personatge principal un pobre noi que aconsegueix la fama a través del seu paper com a croqueta congelada en un anunci de televisió. La vida comença a anar costera avall quan deixa de ser famós i comença a veure’s perseguit per entitats misterioses, agents secrets i éssers de l’espai exterior.


TÍTOL: «El enigma del chico croqueta»

ANY: 2005

DURACIÓ: 31: 23 minuts

DIRECCIÓ, FOTOGRAFIA, PRODUCCIÓ I GUIÓ: Pablo Llorens

MÚSICA: Ramón Giner (Premi a la millor música en la Mostra de València, amb el curt)



17 views

Recent Posts

See All

Yorumlar


bottom of page