top of page
Máquina de escribir verde

BLOG

#joventutalcoi

Writer's picturejoventutalcoi

Espai Curiós. " Jocs de taula en linea"

Updated: Apr 29, 2021


Hola jugadors i jugadores! Com porteu l’avorriment? Nosaltres ho portem molt bé, ja que hem descobert algunes pàgines de jocs de taula (gratuïts) per a desfer-nos del rotllo quan estem a casa.

Abans de començar us parlaré d’una plataforma gratuïta de videojocs, ja que per a jugar a les primeres recomanacions d’avui es necessari tindre aquesta plataforma. El seu nom és Steam , és gratuïta i cal descarregar-la a l’ordinador per a poder accedir (on trobarem un fum de videojocs). Per altra banda, si t’agrada jugar amb el mòbil o la tauleta, està l’opció d’Steam Link . Per a poder jugar amb a través d’aquesta app hauràs de fer-te primer un compte en l’Steam i descarregar-lo a l’ordinador.

Després d’aquest mini tutorial, comencem amb les recomanacions!


1. JOCS DE TAULA A STEAM



Tabletopia és una de les majors plataformes de jocs de taula que existeixen per a ordinadors. Conté com uns 800 jocs de taula, dissenyats en 3D. De fet, alguns jocs tenen tanta qualitat en la plataforma, que abans de llançar-los de forma física al mercat, es prova primer a través de la plataforma.


Aquest joc que s’ha fet cada vegada més popular és fàcil d’entendre, però difícil de dominar. Aquest joc conjumina estratègia, astúcia i capacitat de negociació. Consisteix a intentar colonitzar una illa, Catan, que és molt rica en recursos naturals mentre construïm pobles, establim rutes comercials, etc. A la pàgina de Steam podem trobar el Catan bàsic gratuït, però les expansions del joc no ho són.


2. JOCS DE TAULA EN LÍNIA


Aquesta és una web enfocada a jocs educatius, amb categories d’edats que van des dels 3 anys fins a adults. Conté una secció de jocs de taula tradicionals i, encara que la majoria estan pensats per a un jugador, alguns si tenen l’opció de multijugador (es crea una sala privada i ho comuniques a la resta de jugadors perquè participen).



Aquesta és una de les plataformes de jocs de taula més grans del món, i està disponible en espanyol. Té més de 175 jocs de tauler, i més de dos milions de jugadors.

Estan tots els clàssics: carcassone, hanabi, 7 wonders, Uno, etc. Però no tots són gratuïts, encara que sí moltíssims títols. L’únic requisit és crear un compte gratuït per a poder accedir als jocs.


Doncs esperem que us haja agradat aquest post! Si coneixeu qualsevol altra plataforma de joc que no hem mencionat, per favor, deixeu-ho als comentaris de qualsevol de les nostres xarxes socials!


8 views

Recent Posts

See All

Espai Curiós: “Lleis absurdes”

En molts països existeixen lleis que van ser creades fa molts anys però que, actualment, estan en desús, encara que no estan derogades....

Comments


bottom of page